Skip to content

Vaše pozice: Home arrow Kontakt
Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

   I.
   Základní ustanovení
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je společnost PROMOR s.r.o., IČ:46581227 se sídlem Na Horkách 2019, 737 01 Český Těšín zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 3480 (dále jen: „správce“)
2. Kontaktní údaje správce jsou adresa: Na Horkách 2019, 737 01 Český Těšín, email: obchod (zavináč) promor (tečka) eu
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
   II.
   Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
    III.
   Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  - plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  - oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR
2. Účelem zpracování osobních údajů je
  - vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
   IV.
   Doba uchovávání údajů
1. Správce uchovává osobní údaje
  - po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.
   V.
   Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  - podílející se na dodání zboží, služeb a realizaci plateb na základě smlouvy,
  - zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  - zajišťující marketingové služby.
2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. 
   VI.
   Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  - právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  - právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  - právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  - právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  - právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.
   VII.
   Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
   VIII.
   Závěrečná ustanovení
1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.
 
Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 11. dubna 2019

 
< Předch.

Uživatel





Zapomněli jste heslo?
Nemáte účet? Vytvořte jej

Košík

Obsah košíku
Váš košík je prázdný

Zboží v akci

lišta LP 35 HD 2m podlahová - cena za m
lišta LP 35 HD 2m podlahová - cena za m
125,00 Kč s DPH
reflektor ZS2711 LED 10Wsenzor IDEO CW - cena za ks
reflektor ZS2711 LED 10Wsenzor IDEO CW - cena za ks
448,00 Kč s DPH
reflektor ZS2641 LED 50W/4000K IDEO - cena za ks
reflektor ZS2641 LED 50W/4000K IDEO - cena za ks
798,00 Kč s DPH
reflektor ZS2611 LED 10W/4000K IDEO - cena za ks
reflektor ZS2611 LED 10W/4000K IDEO - cena za ks
238,00 Kč s DPH
žár. LED GU10 NW 4,5W ZQ8341 denn.bílá - cena za ks
žár. LED GU10 NW  4,5W ZQ8341 denn.bílá - cena za ks
61,97 Kč s DPH
55,16 Kč s DPH
Ušetříte: 6,81 Kč
žár. LED GU10 WW 4,5W ZQ8340 tepl.bílá - cena za ks
žár. LED GU10 WW  4,5W ZQ8340 tepl.bílá - cena za ks
61,97 Kč s DPH
55,16 Kč s DPH
Ušetříte: 6,81 Kč
žár.E14 LED 4,0W NW ZQ3211 CANDLE - cena za ks
žár.E14 LED 4,0W NW ZQ3211 CANDLE - cena za ks
55,97 Kč s DPH
49,82 Kč s DPH
Ušetříte: 6,15 Kč
žár.E14 LED 4,0W WW ZQ3210 CANDLE - cena za ks
žár.E14 LED 4,0W WW ZQ3210 CANDLE - cena za ks
55,97 Kč s DPH
49,82 Kč s DPH
Ušetříte: 6,15 Kč
žár. LED GU10 CW 5,5W ZQ8352 stud.bílá - cena za ks
žár. LED GU10 CW  5,5W ZQ8352 stud.bílá - cena za ks
61,97 Kč s DPH
žár. LED GU10 NW 5,5W ZQ8351 denn.bílá - cena za ks
žár. LED GU10 NW  5,5W ZQ8351 denn.bílá - cena za ks
61,97 Kč s DPH
55,16 Kč s DPH
Ušetříte: 6,81 Kč